a
M

Alles over elektrisch rijden

Bij Munsterhuis weten we als geen ander dat de wereld van mobiliteit continu in beweging is. Al meer dan 50 jaar zijn wij hét autobedrijf van Twente en hebben we enorm veel kennis en ervaring opgedaan.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten hier alles over te kunnen vertellen. Op deze pagina bespreken wij alle aspecten van elektrisch rijden en laten we zien wat Munsterhuis hierin voor u te bieden heeft.

Voordelen van elektrisch rijden

Door de jaren heen deden we enorm veel kennis en ervaring op en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen autobedrijf met vestigingen op verschillende locaties in Twente. Met name door het bieden van kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn we groot geworden. Als gevestigde naam in de regio staat Munsterhuis bekend als een betrouwbaar en gemoedelijk bedrijf. Klanten voelen zich bij ons meer dan welkom en kunnen bij ons terecht voor vakkundige dienstverlening op het gebied van aanschaf, onderhoud, schadeherstel, verhuur, leasing en verzekeringen.

Ons bedrijf is groot geworden door het bieden van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. En we blijven ons verbeteren. Bij Munsterhuis denken we verder dan een passend verkoopadvies. De service die volgt is minstens zo belangrijk. Kwaliteitsverbetering is bij ons dan ook een continu proces. Al onze bedrijven voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn daarmee klaar voor de toekomst.

Duurzaam ondernemen

Elektrisch rijden heeft tal van voordelen ten opzichte van traditioneel rijden met benzine- of dieselauto’s. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van elektrisch rijden:

Comfortabel en stil rijden
Elektrische auto’s zijn bijzonder stil en comfortabel. Door de afwezigheid van een verbrandingsmotor rijdt u soepel en geruisloos.

Lagere kosten op lange termijn 
Hoewel de aanschafprijs van een elektrische auto nog wat hoger is dan die van een benzine- of dieselauto, bespaart u op lange termijn aanzienlijk op brandstofkosten en onderhoudskosten.

Beter voor het milieu
Elektrisch rijden is beter voor het milieu dan traditioneel rijden. Er worden geen uitlaatgassen geproduceerd en elektriciteit kan op steeds groene en duurzamere manieren opgewekt worden.

Toegankelijker dan ooit
Door de ontwikkeling van snelle en efficiënte oplaadpunten en de daling van de aanschafprijzen van elektrische auto’s, is elektrisch rijden toegankelijker dan ooit.

Elektrisch rijden