a
M

Klantenservice

Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor Munsterhuis. Onze importeurs verzorgen regelmatig een enquête onder onze klanten waarin de klanttevredenheid gemeten wordt na een bezoek aan een van onze bedrijven. Deze enquête ontvangt u per e-mail zodat u deze bij gelegenheid in kunt vullen. Wilt u geen enquête invullen, maar wilt u toch iets delen met ons dan kunt u het onderstaand formulier invullen en verzenden.

Uw ervaring met Munsterhuis

Wij vinden het belangrijk om uw mening te weten over Autobedrijven Munsterhuis en dan met betrekking tot klantvriendelijkheid en klantentevredenheid. Op deze manier kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Heeft u tips of een klacht? Meld dit dan bij onze afdeling klantrelaties. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact met de directie

Het kan zijn dat u iets rechtstreeks wilt delen met of vragen heeft aan de directie. Onze directie is nauw betrokken met onze klanten en ons bedrijf. In al onze bedrijven zijn sales en aftersalesmanagers werkzaam die verantwoordelijk zijn voor de desbetreffende afdeling. Bij hen kunt u terecht mocht u vragen, klachten of tips hebben over ons bedrijf en producten. Zijn er zaken die u rechtstreeks wilt delen met de directie dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk!

Wanneer u uw gegevens achter laat op het onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.