a
M

Munsterhuis Groep neemt ASW Autoschade Winterswijk over

Per 1 december 2023 neemt de Munsterhuis Groep ASW Autoschade Winterswijk over van Dennis Kolsté. Dennis heeft na 16 jaar ondernemerschap besloten zijn onderneming te verkopen en Munsterhuis is zeer vereerd dat dit mooie bedrijf onderdeel gaat worden van de Munsterhuis Groep.

Munsterhuis is al 60 jaar een gevestigde naam in de auto- en schadeherstelbranche in Oost Nederland en heeft vestigingen en diverse dealerschappen op 8 locaties in Overijssel en Gelderland. Het Twentse familiebedrijf is erg blij en trots om ASW Autoschade Winterswijk te verwelkomen en hoopt dat de in totaal 6 medewerkers zich snel thuis voelen bij Munsterhuis.

De Munsterhuis Groep heeft op dit moment met ASN Autoschade Munsterhuis Enschede, ASN Autoschade Upper Zwolle, ASN Autoschade Apeldoorn en Profix Schadeherstel te Goor 4 schadebedrijven.

Na deze overname beschikt Munsterhuis over 5 schadeherstelbedrijven op strategische locaties in oost en midden Nederland en kan hierdoor ook beschikken over meer expertise en specialisme.

ASW Autoschade Winterswijk zal per 2024 onderdeel worden van de ASN Autoschade keten en de naam zal wijzigen in ASN Autoschade Winterswijk.

Dennis Kolsté blijft de komende maanden actief binnen het schadebedrijf om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen. ASN Autoschade Winterswijk is gevestigd aan de Tinbergenstraat 46 in Winterswijk.