a
M

Over ons

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar actief in de autobranche. In 1962 startte Frans Munsterhuis senior op de boerderij van zijn vader een schadeherstelbedrijf in Saasveld, Enschede. Twee jaar later werd Autobedrijf Frans Munsterhuis officieel dealer van Renault. Al snel volgden vestigingen in Oldenzaal, Almelo en Enschede, evenals het dealerschap voor andere merken. In 1997 namen Frans en Jochen Munsterhuis de leiding van hun vader over.

Hét autobedrijf van de regio

Door de jaren heen deden we enorm veel kennis en ervaring op en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen autobedrijf met vestigingen op verschillende locaties in Twente. Met name door het bieden van kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn we groot geworden. Als gevestigde naam in de regio staat Munsterhuis bekend als een betrouwbaar en gemoedelijk bedrijf. Klanten voelen zich bij ons meer dan welkom en kunnen bij ons terecht voor vakkundige dienstverlening op het gebied van aanschaf, onderhoud, schadeherstel, verhuur, leasing en verzekeringen.

Ons bedrijf is groot geworden door het bieden van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. En we blijven ons verbeteren. Bij Munsterhuis denken we verder dan een passend verkoopadvies. De service die volgt is minstens zo belangrijk. Kwaliteitsverbetering is bij ons dan ook een continu proces. Al onze bedrijven voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn daarmee klaar voor de toekomst.

KvK-nummer: 06050251
BTW-nummer: NL006554969B01

Bedrijfsbrochure

Al meer dan 50 jaar is Munsterhuis een begrip in de regio Twente. Voel u thuis bij Munsterhuis!

Thuis bij Munsterhuis

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan het plan ‘Van goed naar beter!’. Benieuwd naar het DNA van Munsterhuis?

Werken bij Munsterhuis

Heeft u ambities en zoekt u een baan met diverse doorgroeimogelijkheden? Bekijk al onze vacatures!

Duurzaam ondernemen

De huidige maatschappij vindt het belangrijk dat bedrijven haar activiteiten op een verantwoorde manier uitvoert. Munsterhuis is hier een voorstander van en heeft in haar beleid diverse aspecten opgenomen om onze bedrijfsprocessen op een zo goed mogelijke manier uit te voeren. Jaarlijks laten we onze procedures toetsen en beoordelen waardoor wij ook het keurmerk “Erkend Duurzaam” mogen voeren. Lees hier meer over Erkend Duurzaam.