a
M

Thuis bij Munsterhuis

Al meer dan 50 jaar is Munsterhuis een begrip in de regio Twente, een warm Twents familiebedrijf met een passie voor auto’s en met enthousiaste medewerkers. In deze 50 jaar vinden wij het belangrijk om duurzame Munsterhuis relaties te creëren, aan te gaan en te behouden. Dit doen wij door persoonlijke service en merkbeleving te leveren. Door middel van gemotiveerde medewerkers willen wij onze klanten en leveranciers altijd positief verrassen.

We hopen dat iedereen zich thuis voelt bij Munsterhuis, zowel de collega’s, als onze klanten en leveranciers!

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan het plan ‘Van goed naar beter!’. Eén van de zaken die we gedaan hebben, is het opstellen van een DNA van Munsterhuis. Waar staan we voor, wat zijn onze kernwaarden en hoe uiten we die. Dit DNA heeft een titel gekregen: ‘Thuis bij Munsterhuis’. We willen graag dat iedereen zich thuis voelt bij Munsterhuis, jullie als collega’s, maar ook onze klanten en leveranciers. Dit DNA geeft ons houvast voor de toekomst en bij iedere beslissing die genomen wordt, kunnen we op dit DNA terugvallen.

Waarom? Het creëren, aangaan en behouden van duurzame Munsterhuis relaties.

Identiteit? Een warm Twents familiebedrijf met een passie voor auto’s en enthousiaste mensen.

Hoe? Het leveren van persoonlijke service en merkbeleving door gemotiveerde medewerkers die de klant positief willen verrassen.