a
M

Munsterhuis Groep neemt ASN Autoschade Pouw Apeldoorn en ASN Autoschade Upper Zwolle over

Per 1 november 2022 neemt de Munsterhuis Groep ASN Autoschade Pouw Apeldoorn en ASN Autoschade Upper Zwolle over van Ron en Ingrid Pouw. Zij hebben na 30 jaar ondernemerschap besloten hun ondernemingen te verkopen en Munsterhuis is zeer vereerd dat deze mooie familiebedrijven onderdeel gaan worden van de Munsterhuis Groep.

Munsterhuis is al 60 jaar een gevestigde naam in de auto- en schadeherstelbranche in Oost Nederland en heeft vestigingen en diverse dealerschappen op 6 locaties in Twente. Het Twentse familiebedrijf is erg blij en trots om ASN Pouw en ASN Upper te verwelkomen en hoopt dat de in totaal 23 medewerkers zich snel thuis voelen bij Munsterhuis.

In Enschede is 1 van de 4 ASN Experience centers gevestigd (ASN Munsterhuis Enschede) en sinds 2021 is ook Profix Schadeherstel in Goor onderdeel van de groep. Na deze overname beschikt Munsterhuis over 4 schadeherstelbedrijven op strategische locaties in Oost en midden Nederland en kan hierdoor ook beschikken over meer expertise en specialisme.

De bedoeling is dat de huidige bedrijven (en teams) blijven opereren onder de huidige namen, omdat Munsterhuis het zeer belangrijk vindt dat de lokale cultuur en herkenbaarheid in tact blijven.

Ron Pouw blijft de komende maanden actief binnen de schadebedrijven om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen. ASN Autoschade Pouw Apeldoorn is gevestigd aan de Laan van de Kreeft 90 te Apeldoorn en ASN Autoschade Upper Zwolle aan de Voltastraat 21 te Zwolle.